HIDE
GRID_STYLE
SHOW_BLOG

Senar'ın kızından Ersoy'a sert tepki!: "PİSLİK!"

TÜRK Sanat Müziği’nin ünlü ismi Bülent Ersoy, bu sabah bir televizyon kanalında sanat müziğinin efsane ismi Müzeyyen Senar’dan ’Müzeyyen’...

TÜRK Sanat Müziği’nin ünlü ismi Bülent Ersoy, bu sabah bir televizyon kanalında sanat müziğinin efsane ismi Müzeyyen Senar’dan ’Müzeyyen’ diye söz edince, Senar’ın kızı Feraye Işıl’ı kızdırdı. Feraye Işıl, sosyal paylaşım sitesine "Divamsı, annemden bahsederken ’Müzeyyen’ dedi. Sanki babasının kızı" diye yazdı.

Bu sabah televizyon kanalı TV 8’de Seda Sayan’ın sunduğu programa Mehmet Ali Erbil, Muazzez Abacı ve Bülent Ersoy katıldı. Bülent Ersoy anılarını anlatırken, Türk Sanat Müziği’nin efsane ismi, Bodrum’da yaşayan 93 yaşındaki Müzeyyen Senar’dan sık sık ’Müzeyyen’ diye söz etmesi, programı Bodrum’da izleyen Müzeyyen Senar’ın kızı Feraye Işıl’ı kızdırdı. Feraye Işıl, sosyal paylaşım sitesinden Ersoy'a "pislik" diye yazdı. Çok sayıda kişi de Feraye Işıl’a destek verdi. 

’SAPITMA AŞAMASINA GELMİŞ’

Feraye Işıl, kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine de şunları söyledi:

"Bu Bülent Hanım’dan beklemediğimiz bir saygısızlık. Bülent Hanım anneme hep ’Ablam, annem’ diye hitap ederdi. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gittiği bir gece kulübünde etrafı korumalarla çevrilince ’Kim geldi, kim geldi?’ diye soranlara ’Müzeyyen geldi, Müzeyyen deyin’ diyerek dalga geçmiş. Sosyal paylaşım sitemdeki tepkiyi, sadece annem olduğu için değil, milyonlarca kişinin izlediği bir progamda, bir sanatçının, kendisinden çok çok büyük bir sanatçıya saygısızlık yaptığı için gösterdim. Maalesef topluma kötü örnek oluyor. Bu da onun seviyesini ortaya koyuyor. Bülent Hanım sapıtma aşamasına gelmiş bulunuyor galiba."

VİDEO